Vyrazte do Horného Rakúska a užite si dovolenku snov v JUFA Hoteli Spital am Pyhrn ***. Čaká tu na vás útulné ubytovanie, výborná polpenzia s regionálnymi produktmi a zaslúžený relax vo wellness so saunami. V okolí navyše nájdete množstvo výletných cieľov – krásne tiesňavy, magické vodopády i jednu z najväčších kláštorných knižníc sveta. Na spoznávanie regiónu náležite využijete zľavovú kartu Pyhrn-Priel ActivCard, ktorá je súčasťou balíčka.

O ubytovaní

JUFA Hotel Spital am Pyhrn *** sa nachádza v obci Spital am Pyhrn v Hornom Rakúsku, neďaleko národného parku Kalkalpen, obklopený prírodnými i kultúrnymi krásami. V okolí je navyše množstvo príležitostí na výlety a športové aktivity po celý rok.

Prejdite si tiesňavu Dr. Vogelgesang-Klamm, jednu z najdlhších prístupných v Rakúsku, a užite si pôsobivý pohľad na vodopády a skalné steny. Pokiaľ máte viac času, preskúmajte národný park Kalkalpen s malebným jazerom Leopoldsteiner See, údolím Bodinggraben a kúzelným vodopádom Salza.

Neďaleké horské stredisko Wurzeralm je skvelé pre letné aj zimné aktivity. V lete môžete využiť lanovku a podniknúť túru po okolitých vrcholkoch, v zime je to populárna lyžiarska oblasť s mnohými zjazdovkami a bežeckými traťami. Obdobné možnosti vyžitia ponúka aj horské stredisko Hinterstoder.

Za históriou a kultúrou vyrazte do mestečka Windischgarsten, kde nájdete barokový kostol, radnicu zo 16. storočia alebo historické múzeum. Zamieriť môžete aj na zrúcaninu hradu Losenstein, ktorého pôvod siaha až do 12. storočia. Alebo sa vydajte do Admontu, miestny benediktínsky kláštor v sebe ukrýva jednu z najväčších kláštorných knižníc na svete.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia vás pohostí regionálnymi špecialitami z lokálnych surovín, prevažne v bio kvalite. Máte tak ideálnu šancu ochutnať naozaj to najlepšie z tejto oblasti. Farmársky chlieb, bio čaje, domáce údeniny a mliečne výrobky, ale aj vegetariánske jedlá.

Kde budete relaxovať?

V modernom wellness centre sa zohrejete vo fínskej a bylinkovej saune a oblažíte svoje zmysly v zážitkovej sprche. Nechýba ani odpočiváreň na príjemné rozjímanie.

Cestujete s deťmi?

O zábavu tých najmenších hostí sa postará vnútorný detský kútik.

Niečo naviac

Dospelí sa zabavia pri stolnom tenise, futbale a biliarde, pre športovcov je k dispozícii úschovňa bicyklov a v zime vyhrievaná lyžiareň. Využiť môžete tiež dopravu skibusom k zjazdovkám.

JUFA Hotel Spital am Pyhrn ***

JUFA Hotel Spital am Pyhrn ***

Stiftsplatz 1 , Spital am Pyhrn
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
JUFA Hotels Österreich GmbH IČ: FN286662m


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
16:00 - 22:00
Check Out
7:00 - 11:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Zastávka
1,1 km
Zjazdovka
4 km

Tipy na výlet

Bad Mitterndorf

Bad Mitterndorf Tip na výlet

Bad Mitterndorf je mestečko v údolí Hinterbergertal, leží v tieni horských masívov a ponúka hromadu možností zábavy. Okrem nových termálnych kúpeľov nájdete v mestečku s krásnym výhľadom tiež množstvo reštaurácií a kaviarní s typickou alpskou atmosférou. Okolo Bad Mitterndorfu sa nachádza veľa turistických chodníkov a cyklistických trás, prírodu ozvláštňujú mnohé priezračné jazerá, ktoré rozhodne stoja za videnie v akomkoľvek ročnom období.

Hohentauern
Hohentauern
Prírodný park Keltenberg
Prírodný park Keltenberg
Tauplitz
Tauplitz